Këshilla si ta mbani gjallë pasionin në çift

0 145

Për t’u realizuar plotësisht intimiteti në çift kërkon bashkëpunimin e të dy partnerëve.
Për shkak të ndryshimeve fizike dhe biologjike kënaqësia seksuale nuk përjetohet në të njëjtën mënyrë dhe në të njëjtën kohë nga të dy partnerët.

Për femrat kjo është më e vështirë, sidomos në fillesat e marrëdhënies. Për këtë jepen një sërë këshillash për të ndihmuar në shmangien e këtyre problemeve sado të vogla qofshin që lindin në jetën e një çifti.

Për të mbajtur gjallë pasionin dhe jetën e plotë seksuale është e nevojshme që të bisedoni me partnerin/en tuaj për çdo problem që ju shqetëson.

Vetëm në këtë mënyrë do të mund të “shëroheni” nga disa mendime që nuk do t’ju lejojnë të përjetoni plotësisht raportin tuaj në çift.

– Jepini kohë vetes
– Komunikoni
– Bëhuni përgjegjës
– Mos ndaloni
– Kulmi i eksitimit

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...