Klorid magneziumi sjell benificione të shumta tek femrat!

0 134

Klorid magneziumi është një mineral që sjell shumë përfitime në shëndetin tuaj. Është përdorur përgjithësisht në kohët e lashta për të shëruar shumë të këqija. Aktualisht shoqëria nuk e di kontributin e këtij përbërësi.

Minerali i tillë funksionon si një ushqim shtesë me përfitime të shkëlqyera. Do t’ju ndihmojë të mbani një trup të ri dhe të luftoni kundër sëmundjeve të ndryshme.

Përkundër kësaj, kloruri nuk njihet për të trajtuar sëmundjet.

Si ta përdorim atë?

Vloni një litër ujë. Pritni derisa të kalojë në temperaturë normale. Hidhni 30 gram klorid magneziumi pluhur.
Përziejeni deri në tretje të plotë.

Dozat e rekomanduara

Gjysëm filxhani në mëngjes nëse jeni midis 20 dhe 40 vjeç.
Një filxhan në mëngjes në qoftë se jeni midis 40 dhe 70 vjeç.
Një filxhan në mëngjes dhe një tjetër në mbrëmje nëse jeni mbi 70 vjeç.

Fëmijët nën moshën 10 vjeç nuk duhet ta konsumojnë këtë produkt!

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë