Lëngu natyral për shikim më të mirë dhe metabolizëm!

0 48

Kombinimi në veçanti i disa përbërësve të caktuar në këtë lëng do të ndihmojë në parandalimin e degjenerimit makular dhe kataraktit, derisa ndihmon edhe në lëndimet e mundshme të syve.
Është i mirë po ashtu edhe për metabolizmin.

Lëng për shikim më të mirë dhe metabolizëm më të shpejtë

Ky lëng natyral, i mbushur me plot vitamina, është recetë e shëndetshme për sytë dhe metabolizmin. Vjen nga kombinimi i përbërësve organikë, me pak kalori: Xhel nga aloe vera Arrat Mjalti Lëngu i limonit

Vetitë shëruese të xhelit të Aloe veras

Xheli nga bima aloe vera është përdorur kohë të gjatë për shumë ilaçe të ndryshme shtëpiake. Substancat e saj rritin prodhimin e qelizave të kuqe dhe të bardha të gjakut. Për më shumë, stimulojnë edhe indet e gjalla dhe inkurajojnë shërimin e tyre.

Vetitë shëruese të arrave

Të pasura me aminoacide esenciale dhe antioksidues, arrat rekomandohen shumë për të përkrahur shëndetin e syve. Konsumimi në masë inkurajon eliminimin e helmeve, derisa përmirësojnë qarkullimin e gjakut dhe ulin nivelin e kolesterolit.

Vetitë shëruese të mjaltit

Mjalti ka efekte kundër mikrobeve. Fuqitë e mjaltit prej një antibiotiku e bëjnë të dobishëm për shëndetin e syve, pasi parandalojnë infeksionet dhe sëmundjet kronike. Përmbajtja e tij me sheqer natyral ndikon në përshpejtimin e metabolizmit dhe ju furnizon me energji. Nxit edhe shkrirjen e kalorive.

Vetitë shëruese të lëngut të limonit

Në fund, lëngu i limonit ofron shumë dobi për sistemin imun, shëndetin e syve dhe metabolizmin. Është një nga burimet më të mira për vitamina C. Është antioksidues i fuqishëm, që lidhet me parandalimin e kataraktit dhe degjenerimit makular.

Përbërësit:
  • 6 lugë xhel aloe vera (100 gr)
  • 1/2 e gotës arra të shtypura (50 gr)
  • 1 lugë mjaltë (25 gr)
  • Lëngun e dy limonëve
Udhëzimet:

Së pari, pastrojini gjethet e bimës aloe vera dhe nxirreni xhelin me një lugë. Pastaj, xhelin e derdhni në një enë me ujë dhe e lini të vlojë për 10 minuta. E ftohni në frigorifer për 12 orë. Më pas, e shtoni në blender bashkë me përbërësit e tjerë dhe i përzieni mirë.

Konsumojeni gjysmë ore para drekës ose darkës nga një lugë gjelle.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...