Ngrijeni uthullën e mollës! Ja çfarë efekti ka për hemorroidet brenda 24 orëve!

0 478

Besoni apo jo është një përbërës me të cilën ju mund të kuroni hemorroidet në shtëpi për 1 ditë! Uthulla e mollës është shumë e dobishme për shëndetin tonë në përgjithësi. Ky përbërës është në gjendje të trajtojë problemet e shëndetit, duke përfshirë hemorroidet.

Ju mund ta përdorni atë në pjesët e prekura, ose edhe në gatim, efekti do të jetë i njëjtë. Metoda e mëposhtme është efektive për trajtimin e hemorroideve të brendshme dhe të jashtme dhe gjakderdhjen nga hemorroidet. Gjakderdhja do të ndalet shumë shpejt me këtë trajtim.

Lageni një copë pambuku në uthull molle e cila mund të hollohet me ujë nëse është e nevojshme, dhe aplikojeni atë në hemorroidet e jashtme.
Mbajeni për gjysmë ore. Përsëriteni trajtimin çdo ditë, nëse është e nevojshme.

Hemorroidet e brendshme mund të trajtohen me uthull molle të ngrirë. Vetëm ngrijeni uthullën e mollës si një “supost” dhe vendoseni në anus. Do të keni rezultate pozitive brenda 24 orëve.

Duhet të hani ushqim të shëndetshëm dhe gjëra të buta, gjatë tre ditëve të ardhshme, pasi të keni filluar me trajtimin.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...