Pa para, nga getet e zakonshme ka bërë hit mode! (Video)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Nuk keni nevojë të keni shumë para që të visheni në mënyrë moderne, nevojitet vetëm të jeni kreativë.

Thjesht, merrni getet e vjetra të cilat edhe ashtu mendoni t’i hidhni poshtë. Pastaj rrafshoni mirë dhe pritni atë pjesën mes këmbëve.

Pjesën e prerë mund ta përpunoni me tegel apo thjesht ta lini ashtu të prerë.

Vishni getet si fanellë, me kusht që nëpër prerjen e re të kaloni kokën.

Keni përftuar top-model të mrekullueshëm vetëm për pak sekonda.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...