Pastrojini sinuset për vetëm disa minuta!

0 242

Besoni apo jo, pasi ta keni lexuar këtë artikull, do të keni mundësi që të liroheni nga sinuset dhe sekretimi i mërzitshëm që rrjedh nga hunda. Problemi më i shpeshtë te infeksionet e sinuseve është bllokimi i hundës. Problemet e tilla shfaqen si pasojë e shumë faktorëve, alergjisë, gripit dhe ftohjeve. Edhe pse bllokimet e hundëve nuk zgjatin më shumë se një javë, janë të mërzitshme.

Si të veproni

Gjuhën tuaj tërhiqeni sa më prapa që mundeni, në brendësinë e gojës, dhe ngadalë e shtyni nga lart. Më pas, gishtin tregues e vendosni midis vetullave dhe e shtypni fort për 20 sekonda, bëni pauzë prej 20 sekondave. Pastaj e përsërisni këtë proces disa herë, derisa sinuset do të fillojnë të rrjedhin.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...