Personat me këtë grup gjaku janë “bisha” në krevat!

0 381
Ekspertët kanë konstatuar që edhe grupi i gjakut ka ndikim në shkathtësitë tuaja në dhomën e gjumit.

Sipas tyre njerëzit me grupin 0 të gjakut kanë prirje më të mëdha në unifikimin intim me partnerin.

Fjala është për njerëzit të cilët gjenden perfekt në mendimet logjike por edhe e dëshirojnë forcën.

Ata vetes i vënë qëllime të larta dhe në arritjen e tyre asgjë nuk mund t’i pengojë. Në të njëjtën mënyrë sillen edhe ndaj marrëdhënies intime me partnerin.

Njerëzit me grupin 0 të gjakut dinë se cilat janë karakteristikat e dashnorëve të mirë dhe bëjnë çdo gjë që të bëhen vërtetë të tillë.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...