Pesë mënyra si t’i kombinoni fustanin dhe atletet

Fustani + atletet: pesë mënyra si t’i kombinoni

0 248

Atletet këtë verë kanë zëvendësuar praktikisht çdo lloj këpucësh, andaj barten jo vetëm me funde dhe minifunde, por edhe me fustane me të cilat përshtaten edhe mbase ndonjë lloj këpucësh me taka.

Prandaj po ju inkurajojmë që të vraponi pas këtij trendi praktik, sepse dominimi i tij sapo ka filluar.

Ndonëse duket e pabesueshme, atletet vërtet përshtaten shkëlqyeshëm me të gjitha llojet e fustaneve verore, si me fustane të shkurtra me printe lulesh dhe me vija, ashtu edhe me fustanet e gjata të cilat kryesisht i bartim me sandale japoneze.

Ndonëse nuk duhet lënë anash as veshjet solemne siç janë fustanet seksi me shpinë të hapur, por edhe fustanet e shkurtra ngjyrë të zezë

Elsa Hosk
Gigi Hadid
Gigi Hadid
Alexa Chung
Alexa Chung
Rihanna
Rihanna
Kendall Jenner
Kendall Jenner
Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë