“Pozita” më e mirë kur ajo ndjehet e stresuar!

0 151

Është viti 2017, dhe miq, kohërat janë të mbushura me stres! Përderisa stresi është bërë pjesë e pandashme e përditshmërisë sonë, shumë stres mund të ndikojë keq në shëndetin tonë, mund të na bëjë më të lodhur dhe të na i largojë orgazmat.

Por mos u brengosni, sa i përket marrëdhënieve intime, ekziston një pozitë të cilën mund ta bëni gjatë aktit për ta larguar stresin.

Fillimisht përqendrohuni në gjërat e mira, kjo do të thotë të dëgjoni muzikë relaksuese apo të ndizni qirinj romantikë. Por më e rëndësishmja është t’i zhvilloni gjërat ngadalë. Sepse, pavarësisht se seksi i shpejt është i mahnitshëm, kur jeni në stres seksi i shpejt nuk është i duhuri.

Prandaj, me qëllim që ta lironi stresin përmes kënaqësisë intime, kryejeni aktin në pozitën e qenit!

Sipas ekspertëve të ndryshëm, kjo pozitë ndikon sepse femra lirohet krejtësisht nga kontrolli. Në këtë pozitë, mashkulli është krejtësisht në kontroll, ndërsa vajza vetëm rri në gjymtyrët e saj dhe e shijon momentin!

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë