Që tani, do të hamë vetëm çokollatë rozë

0 64

Nëse mendoni se keni provuar cdo lloj çokollatë që ekziston, nuk e keni provuar akoma këtë.

Shkencëtarët në fabrikat e Zvicrrës kanë krijuar një lloj të ri që është në ngjyrë rozë.
Ruby quhet cokollata ngjyrë rozë.

Ajo është më e reja e llojit të ëmbëlsirave që në krijimin e cokollatës së bardhë në 1930. Ngjyra nuk është krijuar me aromatizim apo ngjyrosje por prej fasules kafe, që gjenden në ekuador të Brazilit.

Sipas drejtorit të fabrikës, Ruby do vijë shumë shpejt në treg dhe do pushtojë dyqanet e ëmbëlsirave në të gjithë botën.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...