Receta e thjeshtë që zhbllokon hundën e zënë!

0 231

Dihet fare mirë se gjyshet tona gjithçka kanë shëruar me mjekësinë popullore dhe përbërësit që i kanë në shtëpi. Kjo ka ndodhur edhe me hundën e bllokuar. Krejt çfarë ju nevojitet për ilaçin natyral kundër bllokimit të hundës është soda e bukës.

Receta:

Ju nevojitet një enë e gjerë, në të cilën do të hidhni ujë dhe do ta vloni. Kur të ketë vluar uji, e hiqni nga pllaka, ia shtoni një qese me sodë të bukës, vendosni fytyrën sipër avullit dhe e thithni atë avull.

Bëjeni këtë tri herë në ditë, për së paku pesë ditë rresht.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...