Respektoni rregullat e qarkullimit të veshjeve në rrugë

0 203

Në foto janë dhënë disa stile veshjesh që ju mund t’i përdorni gjatë këtij sezoni në përditshmërinë tuaj.

Çanta e vogël

Një çantë e vogël me rrip të gjatë është një trend i stilit të rastësishëm, por edhe elegant.

Telefoni

Ah, nuk mund të jesh në modë nëse nuk ke një telefon në dorë.

Pelerina

Një veshje e sipërme e gjerë që mbulon linjat, por vë në pah stilin.

Atletet sportive

Të kombinuara me çfarëdo lloj veshjesh, përveç kostumit të vrapit!

POSTIME TË NDËRLIDHURA

Zonjë në të kuqe

Kjo është ngjyra e pranverës! Kokë e këmbë në të kuqe!

Këmisha fustan

Një këmishë e gjatë, ose shumë e gjatë…Një tendencë e dukshme!

Kominoshet

Ti ndjek modën dhe veshja e punës është kjo.

Thekët

Kanë ardhur në modë që vjeshtën e kaluar dhe vazhdojnë të jenë një trend. /Telegrafi/

The post Respektoni rregullat e qarkullimit të veshjeve në rrugë appeared first on Telegrafi.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...