Rreziqet që na kanosen kur nuk kryejmë marrëdhënie seksuale për një kohë të gjatë!

0 592

Një listë të tri efekteve anësore për shkak të mungesës së marrëdhënies seksuale…

Rreziku më i lartë i sëmundjeve të zemrës

Një studim shkencor ka gjetur se kryerja e marrëdhënies seksuale në vetëm dy herë në javë shton dy herë më shumë mundësinë e bllokimit të arterieve.

Më shumë stres

Ju mund të ndjeheni seksualisht i frustruar për një arsye, pasi hulumtimi tregon se seksi është i mirë për lehtësimin e stresit.

Seksi rrit nivelet e endorfineve dhe hormonit oksitocinë të prodhuar nga truri.

Rritja e ngadaltë e trurit

Të kryesh seks më shpesh në fakt mund të të bëjë më të mençur, bazuar në hulumtimin e Oksfordit.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë