Shtatë copë rrobash në të cilat vithet tuaja do të duken TË PËRSOSURA

0 517

Nëse dëshironi ta theksoni pjesën e poshtme të trupit, ndërkaq me atë rast të mos dukeni vulgare, kemi zgjidhje të shkëlqyeshme!

Çka të vishni në mënyrë që me atë rast të dukeni moderne, joshëse dhe urbane? Ne i kemi përgjigjet!

Kur të zgjidhni pjesët e veshjeve për pjesën e poshtme të trupit, e dimë se çka mendoni: A do të duken mirë vithet e mia në këto rroba?

Ne po ju japim listën e disa rrobave në të cilat pjesa juaj e pasme do të duket jo vetëm mirë, por e përsosur, ndërkaq shumicën e tyre tashmë e keni në dollapët tuaj!

Xhinset me bel të lartë

Pantallonat e shkurtra

Fundi i hollë

Këpucët me taka të larta në kombinimin me pantallonat apo me xhinse të ngushta

Kombinezon i shkurtër

Pantallona lëkure

@mi__leenaa ‼️

A post shared by Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) on Feb 9, 2017 at 8:39am PST

Pantallona të ngushta me dyzen ushtarak

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...