Teshtima dhe marrëdhënia intime kanë lidhje me njëra-tjetrën, ju si mendoni?

0 94

Teshtima është mënyra me të cilën trupi ynë mban pastër sinuset dhe zgavrën e hundës.

Mirëpo, ekzistojnë edhe situata të tjera të cilat bëhen shkak i teshtitjes si për shembull kur shikojmë në drejtim të diellit apo në drejtim të ndonjë drite apo arome të fuqishme.

Por disa ekspertë e vënë theksin edhe diku tjetër, sipas tyre disa njerëz kur teshtinë mendojnë për marrëdhënie intime.

Në raste te tjera teshtima lidhet me të ftohtin si dhe me mendimet apo emocionet shqetësuese.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë