Testi psikologjik i Frojdit ka çmendur botën: Zbuloni brendinë e shpirtit tuaj!

Sigmund Freud

Ky test psikologjik i Sigmund Frojdit do t’ju ndihmojë që ta njihni më mirë veten, t’ia dilni mbanë me anët tuaja psikologjike në të cilat mbase nuk keni pasur guxim të depërtoni… Para jush janë disa pyetje.

Rregullat më e rëndësishme – përgjigjja e sinqertë – se si ndiheni dhe e para përgjigje që ju bie në mend..

Pyetjeve të ndryshme është e mundshme t’u jepni përgjigje të njëjta, por që nuk duhet t’i shikoni rezultatet. Dhe tani merrni letrën dhe lapsin në duar dhe fillojani:

 1. Jeni duke shikuar detin (ndjenja juaj e parë, mund t’i mbyllni sytë…);
 2. Jeni duke shëtitur nëpër mal dhe shikoni ku shkelni me këmbë (Çfarë ndjenje keni? Koha për përgjigje nuk është më e gjatë se 30 sekonda);
 3. Jeni duke shikuar fluturimin e pulëbardhave (Çfarë ndjenje kini?);
 4. Jeni duke shikuar një kope kuajsh (Shkruani se çfarë ndieni, mos mendoni shumë);
 5. Në shkretëtirë shihni mur me vrimë të vogël pas së cilës ndodhet oaza (Në këtë rast nevojiten veprimet tuaja, mos mendoni, shkruani se çfarë do të bëni);
 6. Sërish shkretëtira. Jeni të lodhur nga udhëtimi i gjatë. Shihni një enë me ujë (Çfarë do të bënit? Mbase ju duket banale, mirëpo shkruani përgjigjen në letër);
 7. Keni humbur në mal. Ju ka zënë mbrëmja. Shihni një shtëpi në dritaren e së cilës ka një dritë (Çfarë do të bënit? Shkruani);
 8. Keni hyrë në mjegull (Veprimet tuaja por edhe ndjenjat?) Si do të silleni, shkruani);
Sigmund Freud

REZULTATET:

 1. Qëndrimi juaj ndaj jetës, emocioneve, ndjenjave;
 2. Si ndieni veten në familjen tuaj;
 3. Qëndrimi juaj ndaj femrave;
 4. Qëndrimi juaj ndaj meshkujve;
 5. Strategjia juaj jetësore themelore, qëllimi. Si i zgjidhni problemet tuaja;
 6. Jeta juaj seksuale. Zgjedhja e partnerit;
 7. Gatishmëria juaj për martesë;
 8. Qëndrimi juaj ndaj vdekjes;

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Loading…

0

Comments

0 comments

Truk i përsosur për vënien e tushit në sy (Video)

Truk i përsosur për vënien e tushit në sy (VIDEO)

A e bën më të vështirë mbetjen shtatzënë mitra e anuar?