Thuajini lamtumirë diabetit dhe kilogramëve shtesë!

0 942

“Diabetes mellitus” për fat të keq është midis sëmundjeve më të shpeshta kohëve të fundit. Në vijim ju sjellim një recetë të thjeshtë, me të cilën do ta normalizoni nivelin e sheqerit në gjak dhe do të hidhni lëngjet shtesë jashtë.

Përbërësit:
  • Një presh me rrënjë
  • Një shishe 2 litra ujë mineral
Përgatitja:

Nga shishja me ujë mineral derdhni rreth 2 dcl ujë, me qëllim që të lironi pak vend në shishe, ku do ta vendosni preshin së bashku me rrënjë, të cilin e keni shpëlarë mirë porsa ta keni nxjerrë nga toka.

E lini të qëndrojë për 24 orë, e më pas lëngun e konsumoni në vend të ujit.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...