Uji i argjendtë që shëron gripin, alergjinë dhe artritin!

0 113

Ujin nga rubineti e derdhni në një enë të madhe dhe e lini të qëndrojë gjatë natës, minimum 8 orë. Gjatë 3-4 orëve të para dalin materiet, e pas 2-3 orëve të tjera edhe kripërat metalike.

Në mëngjes kavanozin e vendosni në enë prej argjendit dhe e lini aty për 24 orë. Ujin mund ta mbani edhe në enë prej argjendit.

Argjendi në mënyrë të hatashme e pastron ujin nga mikrobet e ndryshme.

Kështu, ujin e argjendtë duhet ta pini dy herë në ditë, nga 100-150 ml. Në mëngjes, në lukth të zbrazët dhe në mbrëmje para darkës. Bëjeni këtë për dy muaj rresht.

Mjekët e sugjerojnë për parandalimin e gripit, sëmundjeve të organeve të frymëmarrjes, hundës dhe fytit, infeksionit të syve, alergjive dhe kundër artritit.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...