Vaji që përmirëson cilësinë e spermës dhe forcon zemrën …

0 191

Përdorimi i tij i përditshëm mund të japë efekte shëndetësore fantastike!

Ai përmban më shumë se 60% acide yndyrore të pangopura, dhe është i lartë në vitamina C, E, A dhe K. Ky vaj gjithashtu përfshin vitamina të grupit B, minerale (kalcium, fosfor, kalium, magnez), proteina, mangan, hekur, zink, lektin, dhe oksid salicili.

Këto janë disa nga përdorimet e vajit të kungullit për qëllime mjekësore:

 • Rregullon problemin e prostatës së zgjeruar
 • Trajton infeksionet e kanaleve urinare tek burrat dhe gratë
 • Përmirëson sasinë dhe cilësinë e spermës
 • Rregullon nivelet e kolesterolit
 • Ndihmon me sëmundjet kardiovaskulare
 • Ndihmon në reduktimin e parazitëve të zorrëve dhe lehtëson simptomat e sindromës së zorrës së irrituar
 • Rrit funksionin normal renal
 • Përmirëson sistemin imunitar
 • Ka efekt pozitiv në përmirësimin e shikimit
 • Ndihmon në përmirësimin e djegieve dhe problemeve të ndryshme të lëkurës
 • Ndalon rënien e flokëve
Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë