Vajza e cila është alergjike nga uji, madje edhe nga lotët e saj…

0 105

17 vjeçarja Niah Selway përjeton dhimbje çdo ditë, megjithatë nuk guxon të qajë…

Ajo është aq alergjike ndaj ujit, sa që edhe lotët që i bien nga sytë ia irritojnë lëkurën.

Është një nga 35 njerëzit në botë që vuan nga kjo lloj alergjie.

”Të jetuarit e tillë është një ankth. Kam shumë dhimbje dhe nuk mund të bëj asgjë ta ndalë,” thotë ajo.
Shikojeni videon më poshtë për të parë storien e plotë.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...