As verë dhe as shampanjë! Ja pija për kënaqësi të çmendur!

0 170

Studimet e fundit kanë arritur në përfundimin se çelësi për një orgazmë më të fortë është që të bëni një banjë paraprakisht. Për shkak se nxehtësia nga dushi, nxit rrjedhjen e gjakut në organet gjenitale. Gjë që sjell lubrifikim dhe ndjeshmëri më të lartë, e si rrjedhojë edhe një orgazmë më të fortë.

Por ka dhe një pije që ju lumturon në dhomën e gjumit:

Qumështi!

Sipas studiueses Aliza Baron Cohen, gjithçka duhet bërë është që të pini qumësht para aktit intim, për ta bërë orgazmën tuaj të fortë.

Përziejeni qumështin me shafran, e nuk do të pendoheni!

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...